Students Wall of Fame

Dare to inspire

Op deze Wall of Fame laten we studenten zien die eruit springen omdat ze tijdens of na hun studie een bijzondere prestatie hebben geleverd. Wij als TU Delft zijn trots op deze studenten. Laat je door hen inspireren en misschien ben jij de volgende student die hier komt te staan.

Criteria en selectie

Allerlei prestaties komen in aanmerking: het winnen van een prijs, bijzondere studieresultaten, of een prestatie op het gebied van onderzoek, innovatie, ondernemerschap of sport en cultuur. Belangrijke factor is hoe de studie heeft bijgedragen aan die prestatie. Als het om een groepsprestatie gaat, bijvoorbeeld een studentenproject, dan komt de hele groep in aanmerking.

Eén keer per jaar levert elke faculteit, in overleg met de FSR, een lijst van geselecteerde kandidaten. Een toetsingscommissie bepaalt wie er uiteindelijk op de Wall of Fame komt. Daarbij wordt gekeken of de prestatie onderscheidend, vernieuwend of creatief genoeg was en of die inspirerend is voor andere studenten. Uiteraard worden studenten alleen op de Wall of Fame geplaatst als ze daar zelf mee instemmen.

Aanmelding kandidaten

Alle huidige studenten, alumni en PhD-studenten van de TU Delft komen in aanmerking voor eeen plek op de Wall of Fame. Iedereen mag een verzoek indienen (voor zichzelf of een ander) om op de Wall of Fame te komen. Weet jij een geschikte kandidaat? Aanmelding kan via: walloffame@remove-this.tudelft.nl. Stuur wel een korte motivatie mee (ongeveer 100 woorden).

© 2018 TU Delft

Metamenu